top of page
Etsi
Henrik Pirhonen

Mikä on yleisin syy viedä auto korjaamolle?


Yleisin syy viedä auto korjaamolle liittyy yleensä auton rutiinihuoltoihin tai kuluvien osien vaihtoon.


Tässä ovat yleisimmät syyt:


  1. Öljynvaihto: Tämä on yksi yleisimmistä huoltotoimenpiteistä. Moottorin öljy täytyy vaihtaa säännöllisesti, jotta moottori toimii optimaalisesti ja sen käyttöikä säilyy.


  2. Jarrujen huolto tai vaihto: Jarrupalat ja -levyt kuluvat ajan myötä ja ne täytyy vaihtaa, jotta ajoturvallisuus säilyy.


  3. Renkaiden vaihto tai tasapainotus: Renkaiden kuluminen ja kausittainen vaihtaminen (kesä- ja talvirenkaat) on yleinen syy korjaamokäynnille. Myös renkaiden tasapainotus ja pyörien suuntaus ovat tärkeitä huoltotoimenpiteitä.


  4. Akun vaihto: Akun kuluminen tai latausongelmat voivat aiheuttaa sen, että auto ei käynnisty, ja akun vaihto on tarpeen.


  5. Ilmastoinnin täyttö ja huolto: Ilmastointijärjestelmät vaativat säännöllistä huoltoa, jotta ne toimivat tehokkaasti. Kylmäaineen lisääminen on tyypillinen huoltotoimenpide.


  6. Valojen vaihto: Ajovalojen ja muiden lamppujen vaihto on yleinen huoltotarve, koska lamput palavat loppuun ajan myötä.


  7. Iskunvaimentimien vaihto: Iskunvaimentimet kuluvat, mikä vaikuttaa auton ajomukavuuteen ja hallittavuuteen, joten niiden vaihtaminen on yleinen toimenpide.


Vaikka nämä ovat yleisimmät syyt korjaamokäynneille, toki ajoneuvo voi vaatia korjausta myös äkillisten teknisten vikojen, kuten moottorin tai vaihteiston ongelmien vuoksi.

4 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page